Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

پرچم استرالیا

چگونه ویزای استرالیا بگیریم؟

استرالیا یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان است که به دلیل برخورداری از امکانات رفاهی در کنار جاذبه‌های طبیعی و گردشگری همواره در کانون توجه گردشگران و مهاجران قرار دارد.  ،اگر شما هم  مایلید جهت بازدید از استرالیا، قرار ملاقات کاری و یا بازدید اقوام و دوستان به کشور استرالیا سفر کنید نیازمند دریافت ویزای استرالیا میباشید. در ادامه ما در سفرگان به معرفی انواع ویزای استرالیا ، شرایط دریافت ویزای استرالیا و دیگر اطلاعات ضروری جهت اخذ ویزای استرالیا میپردازیم.

انواع ویزاهای استرالیا

۱)‌ ویزای اقامت دائم از طریق مهارت و تخصص (Skilled Migration)

۲) مهاجرت از طریق تجارت و سرمایه‌گذاری (Business Migration)

۳) مهاجرت همسر (Spouse Migration)

۴) مهاجرت والدین (Parent Migration)

۵) آخرین فرد بازمانده (Last Remain Relative)

۶) ویزای دانشجویی (Student Visa)

۷)  ویزاهای موقت شامل انواع ویزاهای توریستی استرالیا (Visitor Visa)

ویزای توریستی (گردشگری)

با استفاده از ویزای توریستی استرالیا ، می‌توان به صورت گردشگر به استرالیا سفر کرده و تا مدت ۳، ۶ و ۱۲ ماه در آنجا اقامت داشته باشید. هزینه دریافت این ویزا در ایران ۱۳۵ دلار و در خاک استرالیا ۳۴۰ دلار است.

ویزای توریستی خانوادگی

چنانچه یکی از خویشاوندانتان ساکن استرالیا است، از این طریق می‌توانید به راحتی برای دریافت ویزای گردشگری استرالیا اقدام کنید. برای این کار کافی است تا دعوتنامه‌ای از فرد مذکور برای شما ارسال شود؛ همچنین لازم است تا وی مبلغی در حدود ۵۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ دلار را به عنوان امانت به دولت استرالیا بپردازد (این وجه پس از بازگشت مسافر عودت داده خواهد شد). هزینه صدور ویزای توریستی استرالیا (خانوادگی) در ایران به صورت آنلاین ۱۳۵ دلار و مدت اعتبار آن ۳، ۶ و ۱۲ ماه است.

ویزای توریستی کاری 

ویزای کاری استرالیا نوعی از ویزای توریستی مخصوص افرادی است که برای شرکت در کنفرانس‌ها، مصاحبه‌های شغلی، جلسه‌‌ها و قراردادهای کاری و ... قصد سفر به استرالیا را دارند. دریافت این ویزا در ایران منوط به پرداخت ۱۳۵ دلار بوده و مدت اعتبار آن بین ۳، ۶ تا ۱۲ ماه متغیر است. همچنین دارنده ویزاکاری استرالیا، مجاز به کار در استرالیا نبوده و همانند دو ویزای قبلی فقط تا ۳ ماه می‌تواند در استرالیا تحصیل کند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی استرالیا

  • تکمیل فرم درخواست (لینک ثبت‌نام ویزای آنلاین)
  • شناسنامه ایرانی
  • پاسپورت
  • یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید ۴*۶
  • کارت پایان خدمت سربازی یا معافیت از نظام وظیفه برای متقاضیان مرد ۱۸ تا ۵۰ سال
  • مدارك مالی که توانمندی متقاضی را برای گردشگری در استرالیا را نشان دهد مانند گردش مالی حساب بانکی
  • گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن متاضی ، قرارداد کاری در صورت اشتغال ، مجوز کسب ، مدارک تاسیس شرکت و ... در صورت کارفرما بودن متقاضی
  • ارائه مدارک لازم مبنی بر بازگشت به ایران (نامه کارفرما، نامه ثبت نام در مدرسه یا دانشگاه، سند اموال و دارایی‌ها، سند ازدواج، مدرک ثبت نام در کنفرانس، ...)
  • پرداخت وجه صدور ویزا ( ۱۳۵ تا ۱۰۰۰ دلار استرالیا): این مبلغ در صورت رد درخواست نیز قابل استرداد نیست.

سفارت استرالیا در تهران

تهران، خیابان خالد اسلامبولی (وزرا)، خیابان بیست و سوم، پلاک ۲

کدپستی: ۱۵۱۳۹۳۴۱۱۳

صندوق پستی: ۴۳۳۴-۱۵۸۷۵

تلفن امور ویزا و مهاجرت: ۸۸۷۲۴۴۵۶-۰۲۱ (زمان پاسخگویی روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ۸:۳۰ صبح تا ۱۲ ظهر)

نمابر: ۸۸۷۱۴۱۲۱-۰۲۱

پست الکترونیک: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

وبسایت:www.iran.embassy.gov.au

 

  • برای تماس روی شماره مورد نظر کلیک کنید