Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

ویزای کانادا

ویزای کانادا

کانادا کشوری در شمال قاره آمریکای شمالی است که از ده استان و سه قلمرو تشکیل شده‌است. این کشور از اقیانوس اطلس تا اقیانوس ارام شمال تا اقیانوس منجمد شمالی گسترده‌است. مرز مشترک کانادا با ایالات متحده، بلندترین مرز زمینی در جهان است. کانادا دومین کشور بزرگ جهان است و شهرهای اصلی این کشور از نظر کیفیت زندگی شهرت جهانی دارد. برای آشنایی با شرایط اخذ ویزای کانادا با سفرگان همراه باشد.

معرفی کشور کانادا

کشور کانادا هم جزو کشورهایی هست که به سخت ویزا دادن بین ایرانی ها معروف شده است. نبودن سفارت کانادا در تهران هم به این سختی اضافه شده و باعث شده این تصور پیش بیاد که گرفتن ویزای کانادا بدون مراجعه به آژانس های مسافرتی معروف و سپردن همه کار به اون ها، غیر ممکنه.

مراحل درخواست و اقدام برای ویزای کانادا به مراحل ویزای استرالیا شباهت زیادی دارد. توی این مطلب سعی می کنیم قدم به قدم مراحل ویزای کانادا رو برای شما بنویسم.

صفحه ای که باهاش سر و کار خواهید داشت وبسایت اداره مهاجرت کانادا هست.

اطلاعات زیادی توی وبسایت هست و برای مهاجرت به کانادا هم به همین وبسایت باید مراجعه کرد. ویزایی که برای بازدید توریستی و دیدار بستگان و آشنایان در کانادا هست اسمش رو گذاشتند ویزای موقت اقامت/دیدار Temporary resident / visitor visa . با این ویزا حداکثر ۱۸۰ روز متوالی میشه در کانادا اقامت داشت و برای زمان بیشتر باید نوع دیگری از ویزا رو انتخاب کنید.

مدارک لازم جهت آپلود در سایت اداره مهاجت کانادا شامل موارد زیر هست:

  1. فرم اقامت موقت/ویزای دیدار کانادا که باید از اکانت خودتون دانلود کنید.
  2. تاریخچه سفر: اسکن کلیه پاسپورت های قبلی و ویزاها و مهرهای ورود و خروج و اقامت ها در ده سال گذشته. اگر به جایی سفر کردید و مدرکی ازش ندارید، کارت پرواز هم میتونید اسکن کنید.
  3. صفحه اول پاسپورت فعلی بعلاوه اسکن کلیه صفحات این پاسپورت که اطلاعاتی از سفر شما داره.
  4. اطلاعات مالی: هر مدرکی مبنی بر توانایی مالی شما شامل گواهی تمکن مالی، گردش حساب، فیش حقوقی، سند ملکی و سایر مدارک توی این قسمت باید آپلود بشه.
  5. عکس دیجیتال به ابعاد ۳۵×۴۵ میلیمتر و سایر مشخصاتی که توی اکانت بهتون گفته میشه.
  6. هدف سفر و سایر موارد: رزرو بلیط هواپیما، رزرو هتل، برنامه سفر و سایر مواردی از این قبیل رو اینجا آپلود کنید.
  7. فرم مشخصات اعضای خانواده: از اسمش معلومه و باید مشخصات بستگان (بدون در نظر گرفتن اینکه با شما سفر می کنند یا نه) روداخلش بنویسید.
  8. فرم مشخصات فردی: این فرم اختیاری هست ولی توصیه می کنم پرش کنید. چند تا سوال در مورد شما پرسیده میشه و ازتون میخواد کشورهایی که در ۵ سال گذشته سفر کردید بعلاوه تاریخ ورود و خروج هر کشور رو بنویسید.
  9. نامه توضیحات Letter of Explanation: این نامه هم اختیاری هست. اگر توضیحی راجع به سفرتون هست که در قسمت های قبلی ذکر نشده این قسمت جای خوبیه که در موردش بنویسید و بتونید نشون بدید قصد برگشتن به کشورتون رو دارید.

دعوتنامه

دعوتنامه یک نامه ساده هست که دوست یا فامیل شما در کانادا خطاب به اداره مهاجرت کانادا مینویسد و شامل مشخصات خودش و شما میشود. این نامه نیازی نیست رسمی باشد مگر اینکه بعدا اداره مهاجرت کانادا از شما بخواد این نامه در یک دفتر اسناد رسمی ثبت بشود.

مدارک فارسی باید به انگلیسی ترجمه بشود و اصل و ترجمه هر دو آپلود بشوند. ترجمه توسط دارالترجمه رسمی کافی است مگر اینکه بعدا اداره مهاجرت کانادا تقاضای بیشتری داشته باشد و مهرهای دادگستری و وزارت امورخارجه رو هم بخواد.

هزینه ویزای کانادا

بعد از آپلود کردن همه مدارک نوبت پرداخت هزینه ویزا هست تا درخواست ویزای شما به طور رسمی به جریان بیافتد. هزینه ثبت نام ویزای کانادا ۱۰۰ دلار کانادا و هزینه انگشت نگاری ۸۵ دلار کانادا هست. این ۱۸۵ دلار کانادا رو باید بصورت آنلاین و توسط کارت های ویزا یا مستر پرداخت کنید. بنابراین هزینه ویزای کانادا 185 دلار می باشد.

۴۰ روز بعد از انگشت نگاری پیامی دریافت می کنید که اداره مهاجرت کانادا نیاز به اصل پاسپورت شما دارد. این پیام یعنی اینکه به احتمال بسیار زیاد با ویزا موافقت شده و شما ۳۰ روز فرصت دارید پاسپورت رو به یکی از این VAC ها تحویل بدید.

نزدیکترین VAC ها به ایران، استانبول، آنکارا و باکو هستند که هزینه رفت و آمد و اقامت حداقل ۵۰۰ هزارتومان میشد.

نکات لازم جهت اخذ ویزای سریع کانادا

  • مثل اکثر کشورهای غربی، دغدغه اصلی کانادا این هست که شما خاک کانادا رو ترک خواهید کرد. به هر طریقی که بتونید این رو نشون بدید شانستون برای گرفتن ویزا بیشتر میشه.
  • ذر فرم های رسمی اسمی از گواهی اشتغال به کار نیست، ولی توی یکی از قسمت ها مثلا مدارک مالی، اون رو هم ضمیمه کنید.
  • ویزای کانادا حداکثر می تواند ده ساله باشد ولی حداکثر تا تاریخ انقضای پاسپورت شما ویزا داده میشود. پس اگر تاریخ انقضای پاسپورتتون نزدیک است، بهتر است پاسپورت جدید بگیرید و با آن برای ویزای کانادا اقدام کنید.
  • زمان بین انگشت نگاری و دریافت جواب نهایی متغیر است، از 40 روز تا 60 روز می تواند طول بکشد.
  • ویزای کانادا در حالت عادی مصاحبه نداره مگر اینکه به شما اعلام بشه.
  • داشتن دعوتنامه الزامی نیست ولی میتواند شانس گرفتن ویزا را زیاد کند.
  • به نظر من تاریخچه سفر در گرفتن ویزای کانادا تاثیر زیادی دارد.

اطلاعات کنسولگری کانادا در تهران

تهران ، خیابان استاد مطهری خیابان شهید سرافراز ـ پلاک 57

نوع اداره : سفارتخانه‌

تلفن: (98-21) 8152-0000

فکس : 7054-8875 (21-98)

صندوق‌پستى : 4647-11155

کدپستى : 15868

نشانى سايت اينترنتى: http://www.iran.gc.ca

پورتال تماس برای سوالات کلی:این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید 

 

  • برای تماس روی شماره مورد نظر کلیک کنید