Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

ویزای کره جنوبی

کره جنوبی با نام رسمی جمهوری کره یکی از کشورهای شبه جزیره کره در شرق آسیا است. سئول، پایتخت این کشور، از بزرگترین شهرهای دنیا و دومین محدوده متروپولیتن در دنیا محسوب می‌شود. علاوه بر این، این شهر قدمتی بالغ بر ۲۰۰۰ سال دارد و از این‌رو، گردشگران می‌توانند در سفر به کره ازجاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و طبیعی این کشور بازدید کنند. البته شهروندان ایرانی پیش از سفر به کره جنوبی باید با مراجعه به سفارت این کشور در تهران برای اخذ ویزای کره جنوبی اقدام کنند.

معرفی کشور کره جنوبی

سئول پایتخت کشور کره جنوبی و یک شهر مدرن و صنعتی می‌باشد. این شهر از سال ۱۹۴۸ پایتخت کره جنوبی بوده‌است. جمعیت این شهر بالغ بر ۱۰ میلیون نفر و بزرگترین شهر کشور کره جنوبی است که یکی از بزرگترین شهرهای دنیا به حساب می‌آید. محدوده پایتخت کره جنوبی (سئول به همراه محدوده وابسته به سئول) دومین محدوده متروپولیتن در دنیا به حساب می‌آید. این شهر قدمتی بالغ بر ۲۰۰۰ سال دارد و تقریباً یک چهارم کل جمعیت کره جنوبی در این شهر زندگی می‌کنند.

انواع ویزای کره جنوبی:

1- ویزای تجاری کره جنوبی

2- ویزای تحصیلی کره جنوبی

3- ویزای کره جنوبی برای کنفرانس و سمینار علمی و دانشگاهی

4- ویزای کره جنوبی برای دیدار خانوادگی

5- ویزای توریستی کره جنوبی

1) ویزای تجاری کره جنوبی

بازرگان باید درخواست ویزای تجاری کره جنوبی دهد. صدور ویزا تجاری کره جنوبی، یک هفته زمان می برد. جهت دریافت ویزا نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست

-مدارک لازم

  1. پاسپورت
  2. فرم درخواست روادید کره جنوبی
  3. دو عکس رنگی، زمینه سفید، ۶*۴
  4. شناسنامه
  5. کارت ملی
  6. مدرک کاری  : ( جواز - روزنامه رسمی - کارت بازرگانی - لیست بیمه کارمندان - بارنامه - برگ سبز ترخیص کالا از گمرک - اعتبارنامه )
  7. گواهی آخرین مالیات پرداخت شده
  8. مدارک مالی (لاتین): پرینت حساب (۶ ماه)، گواهی تمکن مالی
  9. جواز، دعوتنامه، ضمانت نامه از شرکت کره ای (اعتبار دعوتنامه تجاری کره جنوبی، سه ماه پس از تاریخ صدور است)

 

2) ویزای تحصیلی کره جنوبی

آموزش و پرورش در کره جنوبی بسیار رقابتی می باشد و این دلیلی برای ارائه خدمات آموزش و پرورش با کیفیتی بسیار بالا و جذب دانشجو از سراسر دنیا  می باشد. در مقایسه با کشورهای انگلیسی زبان مثل آمریکا، کانادا و انگلستان تحصیل و زندگی در کره جنوبی بسیار ارزان می باشد و کمک هزینه های تحصیلی بسیاری در اختیار دانشجویان خارجی قرار می گیرد بنابراین دانشجویان خارجی بدون مانع اقتصادی و به راحتی می توانند مشغول تحصیل در کره جنوبی شوند. متقاضيان محترم ويزای تحصيلی می بايست از دانشگاه مربوطه در كشور كره درخواست نمایند که با مراجعه به اداره مهاجرت درکشور کره برای ایشان درخواست ویزای تحصیلی نموده و دانشگاه پس از دریافت شماره ویزا از اداره مهاجرت کره آن شماره ویزا را از طریق ایمیل به ایشان فرستاده و فرد متقاضی ویزا پرینت آن را گرفته و به همراه سایر مدارک به سفارت ارائه دهد.
دانشجویان محترم مقطع فوق لیسانس و دکترا که متقاضی دریافت ویزای شرکت در کنفرانس می باشند می بایست پرینت حساب بانکی ، رزرویشن هتل ، رزرویشن بلیط هواپیما و ضمانتنامه ای به زبان انگلیسی از طرف والدین یا همسرشان مبنی بر حمایت مالی و بازگشت قطعی ایشان به ایران بعد از اتمام کنفرانس را نیز به همراه سایر مدارک به سفارت ارائه دهند.

-مدارک لازم

1 - اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاريخ حرکت تور (امضاء شده).
2 - اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود)
3 - فتوکپي از صفحات 1-7 گذرنامه و ویزاهای قبلی از جمله ویزاهای شنگن ، آمریکا ، کانادا ،کره ، ژاپن و استرالیا
4 - تکميل فرم مشخصات فردي (به طور کامل)
5 - 2 قطعه عکس 4*3 رنگي، زمينه سفيد و کاملاً از رو به رو.
6 - ترجمه انگلیسی شناسنامه مساف
7 - ترجمه انگليسي گواهي اشتغال به کار، روزنامه رسمي، پروانه کسب اتحاديه، ... و گواهي اشتغال به تحصيل براي بچه ها و لیست بیمه
8 - برای افراد بازنشسته ، حکم بازنشتگی یا کارت بازنشستگی و یا آخرین فیش حقوقی الزامی است
9 - پرينت انگليسي حساب جاري 3 ماه گذشته با مهر و امضاء (توسط بانک)

مدت اعتبار ویزاهای صادر شده 3 ماه می باشد.
 

3) ویزا برای کنفرانس و سمینار علمی و دانشگاهی کره جنوبی

قبل از هرچیز شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد و در این ضمانت باید در دعوتنامه ذکر شود.

-مدارک لازم

اصل پاسپورت 

2 قطعه عکس 4*3 رنگی با پس زمینه سفید 

فرم تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر حساب با حداقل موجودی 20 میلیون تومانی به انگلیسی 

کپی کارت ملی و شناسنامه ترجمه شده

گواهی اشتغال به کار یا جواز کار ترجمه شده به انگلیسی

ارائه رزرو هتل و بلیط هواپیما

دعوتنامه از میزبان

4) ویزا برای دیدار خانوادگی کره جنوبی

این نوع ویزا دو نوع دارد: 1- ویزای دیدار خانوادگی نوع اول (اگر دعوت کننده کره‌ای باشد) 2- ویزای دیدار خانوادگی نوع دوم (اگر دعوت کننده ایرانی باشد)

-مدارک لازم

1- فرم درخواست ویزا

2- عکس پرسنلی 4*3

3- هزینه ویزا

4- پاسپورت و کپی صفحه اول پاسپورت

5- کپی صفحه اول و دوم شناسنامه با ترجمه انگلیسی و کپی کارت ملی

6- دعوتنامه (کپی کارت ملی دعوت کننده و گواهی اشتغال به کار یا اشتغال به تحصیل دعوت کننده فرد در کره )

7- گواهی اشتغال و یا گواهی دانشجویان از دانشگاه یا مدرسه کپی حساب بانکی سه ماهه گذشته و نامه حمایت مالی از والدین یا همسر کپی شناسنامه و ترجمه انگلیسی

5) ویزای توریستی کره جنوبی

 

ویزای توریستی کره جنوبی ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت ۳۰ روز می توانید در کشور کره جنوبی اقامت کنید. ویزای توریستی کره جنوبی فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزای عادی کره جنوبی ۲۰ روز کاری زمان لازم دارد. هر چقدر میزان موجودی حساب بانکی شما بیشتر باشد ، احتمال صدور ویزای کره جنوبی از طرف سفارت بیشتر است . پلیس کشور کره قبل از ورود به کشور در فرودگاه سئول رزرو هتل مسافرین را با هتل چک می کند. در صورت عدم رزرو هتل در یکی از شهرهای کشور کره جنوبی احتمال دیپورت شدن مسافر بسیار زیاد است. پس توصیه می شود حتما برای مدت اقامت خود در این کشور یا همزمان با اخذ ویزا کره جنوبی و یا بعد از آن (قبل از ورود به فرودگاه سئول) هتلی رزرو کنید.

-مدارک لازم

اصل پاسپورت

۲ قطعه عکس4*3 رنگی با پس زمینه سفید

فرم تمکن مالی و گردش ۳ ماه آخر حساب با حداقل موجودی ۲۰ میلیون تومانی به انگلیسی

کپی کارت ملی و شناسنامه ترجمه شده

گواهی اشتغال به کار یا جواز کار ترجمه شده به انگلیسی

ارائه رزرو هتل و بلیط هواپیما

چک ضمانت ۱۵ میلیون تومانی

 

اطلاعات سفارت کره جنوبی در تهران

نشانی: تهران، میدان ونک، خیابان شیخ بهائی، کوچه دانشور غربی، پلاک ۲

صندوق پستی: ۳۵۸۱-۱۱۱۵۵

شماره‌های تماس: ۴-۸۸۰۵۴۹۰۰-۰۲۱

نمابر: ۸۸۰۵۴۸۹۹

پست الکترونیک: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

وب‌سایت: irn.mofat.go.kr

ساعت کاری بخش کنسول گری: یک‌شنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ ظهر و ۱۳ تا ۱۵ بعدازظهر

 

 

  • برای تماس روی شماره مورد نظر کلیک کنید