مهمان داران افرادی اهل سفر و ماجراجو هستند. آنها پشت میزنشینی را دوست ندارند و کارشان طوری است که از این شهر به آن شهر و ازاین کشور به آن کشورسفر میکنند.
این فرصتی است که برای بسیاری از صاحبان مشاغل دیگر پیش نمی آید.برای مهماندار شدن ما در اینجا به برخی از شرایط مهمانداری اشاره میکنیم
حداقل تحصیلات برای ورود به این شغل دیپلم است. شما پس از دریافت مدرک از هنرستانهای مهمانداری یا گذراندن دورههای مهمانداری در آموزشگاههای آزاد، می توانید در آزمون ورودی این شغل شرکت کنید. دورههای دوساله مهمانداری در دانشکده هوایی برگزار میشود. علاوه بر این، موسسه هایی وجود دارند که این دورهها را به صورت فشرده طی ۸ تا ۹ ماه برگزار میکند.
با توجه به شرایط پیش آماده و رعایت پروتکل های بهداشتی با کلیک بر روی دکمه زیر فرم زیر را تکمیل نمایید تا در اولین فرصت برای برگزاری دوره ها با شما تماس حاصل شود
مهمانداران دوره هاي آموزشي را در محلي كه براي شركت پايه محسوب مي شود مي گذرانند .تمركز اصلي اين دوره هاي آموزشي بر ايمني است.دوره هاي آموزش ايمني شامل : مديريت در تخليه سريع مسافران در شرايط اضطراري، نحوه استفاده از سرسره و قايق هاي نجات، مبارزه با آتش در طول پرواز، حفظ بقاء در جنگل، دريا، بيابان، قطب و ...، كمكهاي اوليه ،اصول مربوط به فرود اضطراري در خشكي يا آب، شرايط اضطراري در زمان كم شدن فشار هواي داخل كابين هواپيما ، امنيت پرواز و غيره مي باشد.برنامه آموزش مهمانداران به تصويب هواپيمايي كشوري و تاييد IATA رسيده است و هدف آن حصول اطمينان از آشنا بودن مهمانداران با وظايف و امور مربوط به كابين در جهت ارتقاء سطح كيفي و ايمني پروازها مي باشد. ارزيابي افراد در اين دوره ها از طريق آزمون كتبي، شفاهي و عملي مي باشد. پس از گذراندن دوره هاي آموزشي فوق الذكر در دوره هاي پايه، افراد مي بايست در دوره هاي بازآموزي نيز به منظور به روز بودن اطلاعات هوانوردي خود شركت نمايند.
شرایط ظاهری انتخاب شدن در این شغل، داشتن حداقل قد ۶۵ ا و حداکثر ۱۸۰ برای خانمها و حداقل ۱۷۰ و حداکثر ۱۸۵ برای آقایان است. البته تناسب اندام ( همخوان بودن قد و وزن ) و مقبولیت ظاهری از مهمترین شرایط مهمانداری میباشد. از لحاظ سنی نیز خانمهای بین ۲۲ تا ۲۷ سال و آقایان بین ۲۲ تا ۲۸ سال پذیرفته میشوند( البته این موارد ممکن است تا حد بسیار کمی در شرکتهای هواپیمایی مختلف، متفاوت باشد ). متقاضیان شغل مهمانداری، برای احراز این شغل ابتدا در امتحان ورودی شرکت میکنند که بخشی از آن تئوری و شامل سؤالهای هوش، زبان انگلیسی، روانشناسی و سؤالهای عمومی است.

بعد از این امتحان، نوبت به گزینش روانشاسی میرسد که طی آن موارد ظریفی در رفتار شرکت کننده بررسی میشود و زیر ذرهبین قرار میگیرد. یادتان باشد طرز راه رفتن، چگونگی ورود به اتاق آزمون و خروج از آن، نوع رفتار در قبال دریافت یک فجان چای، چگونه صحبت کردن و نوع واکنش شما هنگام شنیدن کلمه رد یا قبول، به طور بسیار دقیق مد نظر فرد مصاحبه کننده قرار میگیرد. گاهی به فرد میگویند رد شده است که واکنش او را ارزیابی کنند . پس از این مرحله، نوبت به. مصاحبه انگلیسی میرسد. داوطلب باید بتواند از زندگی و علایق و اتفاقهای پیرامون خود به زبان انگلیسی صحبت کد.
برای رسیدن به موفقیت در شغل مهماندار هواپیما، مهم است که شخص به مسافرت علاقه مند باشد، در مراقبت از مسافران و در انجام وظایف مختلف تحت فشار و در زمان کوتاه بسیار خوب عمل کند، بسیار باهوش و با انگیزه باشد. بسیاری از هواپیمایی های پیشرو خود را در ارائه خدمات عالی تحسین می کنند. در روزهای ارزیابی برای گرفتن مهماندار هواپیما کارفرمایان به دنبال افرادی حرفه ای با تفکرات مثبت و متواضع و کسانی که به درستی به وظایف مهماندار هواپیما واقف هستند می باشند.
شغل مهمانداری مزیت های چشمگیری دارد. اینکه هر روز در سراسر جهان پرواز کنید، مناطق مختلف را ببینید و در ازای آن پول دریافت کنید. اما این زندگی سرشار از پرواز همیشه هم مملو از گل و بلبل نیست. مهمانداران که از آنها به عنوان خدمه آسمان و پیشخدمت هواپیما هم نام برده می شود، کار سختی دارند. آنها مدام در تلاش هستند تا با تعهد، سطح بالا و حرفه ای شغل خود را به معرض نمایش بگذارند.
همچنین مهمانداری مشکلاتی هم دارد که برخی از آنها عبارتند از مهمان داران ساعات کاری مشخصی ندارند و گاهی مدت زمان زیادی از خانوادههایشان دورند. آنها زودتر از سایر مردم به سنگ کلیه مبتلا میشوند، چون آب بدن انسان در ارتفاع زیاد خشک میشود. همچنین، ممکن است به بیماریهای عضلانی، کمردرد یا پا درد و بیماریهای گوش مبتلا شوند. این موارد از محدودیتهای این شغل به حساب میآید. علاوه بر اینها، مواردی مانند نداشتن ترفیع شغلی، دریافت نکردن مبالغی به عنوان اضافه کاری به هنگام بروز تاخیرهای طولانی مدت در پروازها و خطری که در هر پرواز از لحاظ جانی متوجه آن هاست، از جمله مشکلاتی هستند که مهمانداران با آنها روبه رو میشوند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد شرایط مهمانداری میتوانید به سایت سفرگان مراجعه کرده و یا
با توجه به شرایط پیش آماده و رعایت پروتکل های بهداشتی با کلیک بر روی دکمه زیر فرم زیر را تکمیل نمایید تا در اولین فرصت برای برگزاری دوره ها با شما تماس حاصل شود